Čet27022020

Posljednje izmjene02:55:56 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet Očuri derbi

Očuri derbi

lmn-n

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u malonogometnoj ligi grada Lepoglave. U prvom proljetnom kolu, odnosno 14. ukupno, odmah smo imali derbi između drugoplasirane momčadi Hudek Trgotrans i trećeplasirane Očure.

Nakon odličnog izdanja na zimskom malonogometnom turniru u Lepoglavi, momčad Hudek Trgotransa brzo je spuštena na zemlju. Nakon neočekivano puno pogodaka (čak 13) parket lepoglavske dvorane sretniji su napustili igrači Očure. Konačan rezultat od 8:5 pokazuje da se radilo o otvorenoj igri s obje strane u kojoj se Očura bolje snašla i preuzela drugo mjesto.

Vodeći Elkom je bez većih problema nadigrao ekipu Sestranca te na kraju slavio s 5:1 pa se, zahvaljujući porazu Hudeka, odvojio od prvog pratitelja na dva boda. Vodeću četvorku zaključuje FC Cojonec koji je u ovom kolu pobijedio svoju drugu momčad s rezultatom 3:2 te stigao na treće mjesto gdje je bodovno poravnat s drugoplasiranom Očurom.

Od ostalih rezultata vrijedi spomenuti pobjede Drvodjelca, koji je sa 6:3 bio bolji od Inferna, te Žarovnice koja je s visokih 9:2 nadigrala Višnjicu.

Svi rezultati:
Danas d.o.o. autodijelovi - Purga        4 : 6
MNK Žarovnica - UŠR Višnjica             9 : 2
Cafe i noćni bar Inferno - Drvodjelac  3 : 6
Drvodjelac pilana - Piloti                    5 : 5
Hudek trgotrans d.o.o. - Očura           5 : 8
Elkom - Sestranec                            5 : 1
FC Cojones - Cojones                       3 : 2


Na listi strijelaca uvjerljivo vodi Robert Murić iz Očure s 25 postignutih golova, a slijede ga Kristijan Buzina iz Drvodjelac pilane s 17 i Krunoslav Hruškar iz Očure s 16 pogodaka.

Sljedeće kolo igra se u nedjelju 6. ožujka u dvorani osnovne škole u Lepoglavi, a prva utakmica počinje u 10 sati.