Čet27022020

Posljednje izmjene02:55:56 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet Malonogometni turnir ČRET 2011

Malonogometni turnir ČRET 2011

cret_plakat_turnir_naslovnica

U nedjelju 10. srpnja 2011. godine Udruga za sport i rekreaciju Čret organizira malonogometni turnir. Turnir je pozivnog karaktera pa će tako nastupati jedino ekipe koje su dobile pozivnicu organizatora, odnosno ekipe se neće moći prijavljivati svojevoljno.

Pokušaj je to oživljavanja nekadašnjeg turnira u Čretu koji je prije 20 i više godina slovio kao jedan od najbolje organiziranih turnira na ovim prostorima. Upravo time organizator se vodio kod dodjeljivanja pozivnica pa će tako nastupati ekipe mjesnih odbora s područja grada Lepoglave, susjedna ivanečka mjesta, udruge, ulice i sl.

Ekipe koje su dobile pozivnicu organizatora su Purga, DŠR Lančić-Knapić, USR Čret – veterani, USR Čret mladi – Pusti duh, USR Sport za sve iz Lepoglave, Gečkovec, Podgorje, Sestranec i Kaniža.

Ovu ideju prepoznali su i brojni sponzori pa je i ta lista dosta respektabilna s imenima poput Jurvala iz Vrbovca, Auto Hrvatske, Eurorenta, Mitsubishi motorsa i Scanie iz Zagreba, ITD-a i Mimi-a iz Ivanca, Kitroa iz Varaždina te restauranta Ivančica i udruge Klopotec iz Lepoglave.

Turnir će se održati s početkom u 9 sati, a za sve posjetitelje osigurano je osvježenje u obliku raznih pića.

Stoga Vas organizator poziva da budete dio ove manifestacije i podržite svoju ulicu, udrugu ili mjesni odbor.

Sve informacije oko turnira mogu se dobiti na web stranici Udruge za sport i rekreaciju Čret http://usr-cret.weebly.com/ kao i na broj telefona 099 689 8128.