Sri22092021

Posljednje izmjene01:24:18 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Slavila ekipa "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB", kod veterana ekipa "UDVDR Bednja"

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Slavila ekipa "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB", kod veterana ekipa "UDVDR Bednja"


Nakon 16 nogometom ispunjenih dana i 108 odigranih utakmica u Lepoglavi je pobjedom ekipe "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB" završilo 13. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.".

Završnog dana turnira odigrane su utakmice za treća mjesta u veteranskoj i seniorskoj kategoriji kao u velika finala.

U seniorskom je finalu ekipa "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB" s 5:1 nadigrala ekipu "Fenč i prijatelji". Golove za pobjedničku ekipu postigli su Darko Kunštek (8), Marko Martinić (11), Neven Malarić (19), Dražen Kranjčec (21) i Stjepan Šalković (36), dok je jedini pogodak za poražene postigao Nikola Golenja (12).
U borbi za treće mjesto branitelj naslova, ekipa "Tornado" je s pet pogodaka Saše Hojskoga ( 17, 18, 20, 40, 41) i jednim Ivana Soksera (45) pobijedila ekipu "Štefan Kumrovec" rezultatom 6:4. Za poraženu ekipu golove su postigli Filip Hanžić (4, 43), Denis Švaljek (7), Ernest Malarić (46).

U veteranskom finalu slavila je ekipa "UDVDR Bednja" koja je s 4:3 savladala ekipu "Lepoglava veterani". Pobjedničke golove su postigli Miljenko Kunštek (8, 10), Ivica Petek (10) i Tomislav Vincelj (31), a za poražene su se u listu strijelaca upisali Alojz Geček (29, 37) i Zdravko Frketin (38).
Treće je mjesto u veteranskoj konkurenciji osvojila ekipa "UŠR Višnjica&Bednjica" savladavši sa 6:4 ekipu "Cojones". Za "UŠR Višnjica&Bednjica" golove su postigli Marko Marjanović (2, 18, 39), Anđelko Draganić (10), Zoran Klasić (13) i Željko Bočkaj (32). Za "Cojones" strijelci su bili Neno Dubovečak (4, 13), Miroslav Koračević (7) i Tomislav Paljak (9).

Najboljim igračem turnira u seniorskoj konkurenciji proglašen je Darko Kunštek iz ekipe osvajača turnira, dok je kod veterana ta titula pripala Robert Hutenu iz ekipe "Lepoglava veterani".

Najbolji strijelac kod seniora, s 13 postignutih golova, je Filip Hanžić iz ekipe "Štefan Kumrovec", a kod veterana Mladen Šerek iz ekipe "UDVDR Bednja" s 23 postignuta gola.

Najboljim seniorskim golmanom proglašen je Saša Dreven iz ekipe "Fenč i prijatelji", a veteranski Igor Celjak iz pobjedničke ekipe.

Najbolji igrač seniorskog finala je Darko Kunštek (Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB), a veteranskog Miljenko Kunštek (UDVDR Bednja).

Dodijeljene su i nagrade za fair-play. Kod seniora primila ju je ekipa "KIMN&prijatelji", a kod seniora ekipa "Ivančica Ivanec veterani".

Nagrade najboljim pojedincima uručili su predstavnici organizatora turnira i glavnog sponzora. Nagrade najboljim ekipama uručili su čelni ljudi Grada Lepoglave – gradonačelnik Marijan Škvarić, njegov zamjenik Hrvoje Kovač i predsjednik Gradskog vijeća Robert Maček.