Ned07062020

Posljednje izmjene02:39:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR STJEPAN KRIŽANEC "RM Bednja" pobjednik malonogometnog turnira u Višnjici

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR STJEPAN KRIŽANEC "RM Bednja" pobjednik malonogometnog turnira u Višnjici


Pobjedom momčadi "RM Bednja" u Višnjici je završeno 21. izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec.

"RM Bednja" u finalu je, golovima Filipa Hruške i Kristijana Čekola, s 2:0 pobijedila momčad "Crvenu ružu".

U borbi za treće mjesto "No. 1 Višnjica" istim je rezultatom bila bolja od "Learte". Oba pogotka za 2:0 pobjedu "No. 1 Višnjice" postigao je najbolji strijelac turnira Marko Maloić.

Prethodno su, drugog dana turnira, odigrani polufinalni susreti. "RM Bednja" i "Learta" odigrali su u regularnom djelu 1:1, a finalist turnira dobiven je tek nakon drame izvođenja kaznenih udaraca. Nakon 15-tak izvedenih udaraca s obje strane, u finale se plasirala momčad "RM Bednja".
U drugoj polufinalnoj utakmici Crvena ruža je s 2:0 savladala momčad "No. 1 Višnjica".

Najbolji strijelac turnira je Marko Maloić iz momčadi "NO. 1 Višnjica" s pet postignutih golova. Najboljim golmanom proglašen je Dejan Repinc iz "Crvene ruže".

Sve četiri momčadi nagrađene su peharima, a prve tri i novčanim nagradama – prvoplasirana s 3.500 kuna, drugoplasirana s 1.500 kuna i trećeplasirana s 800 kuna.

Turnir je organizirala udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica, igrao se dva dana u okviru manifestacije Dani sporta, zabave i kulture uz sudjelovanje 16 momčadi.