Ned07062020

Posljednje izmjene02:39:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet MALONOGOMETNI TURNIR Traju prijave za 21. memorijalni malonogometni turnir "Stjepan Križanec"

MALONOGOMETNI TURNIR Traju prijave za 21. memorijalni malonogometni turnir "Stjepan Križanec"


U spomen na Stjepana Križanca, poginulog hrvatskog branitelja iz Višnjice, i ove će se u godine u Višnjici održati Memorijalni malonogometni turnir "Stjepan Križanec".
Turnir će se igrati 6. i 7. kolovoza, a prijave za sudjelovanje primaju se do 5. kolovoza kada će se, u 21 sat na nogometnom igralištu u Višnjici održati ždrijebanje parova te objaviti satnica odigravanja utakmica.

Utakmice će se igrati u subotu, 6. kolovoza od 16 sati te u nedjelju 7. kolovoza od 18 sati, kada je na rasporedu završnica turnira.

Kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna.

Organizator turnira – Udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve Višnjica" za najbolje je ekipe i pojedince osigurala vrijedne novčane nagrade i pehare – za 1. mjesto 3.500 kuna i pehar, za 2. mjesto 1500 kuna i pehar te za 3. mjesto 800 kuna i pehar. Četvrtoplasirana ekipa dobit će utješnu nagradu. Nagrade će dobiti najbolji strijelac i golman turnira.
Ekipe se za sudjelovanje na turniru mogu prijaviti na broj mobitela 091 549 86 71.

Turnir se igra u okviru manifestacije Dani sporta, zabave i kulture te se i ove godine očekuje veliki broj kvalitetnih ekipa i gledatelj koji će pratiti sam turnir.