Sri03062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet U spomen na branitelje iz Lepoglavske Vesi

U spomen na branitelje iz Lepoglavske Vesi

ves1

U spomen na Dragutina Godinića, Marijana Matišića, Josipa Štefanca i Dragutina Naglaša, četvoricu poginulih branitelja iz Lepoglavske Vesi, u tome je gradskom naselju odigran prvi memorijalni malonogometni turnir.

Već u jutarnjim satima, prije samog turnira, misom zadušnicom i polaganjem vijenaca kod spomen obilježja na lepoglavskom gradskom groblju i na grobove spomenutih branitelja odana je počast žrtvi koju su dali u obrani Domovine. Uz molitvu koju je predvodio vlč. Ivica Cujzek, učinili su to članovi njihovih obitelji, gradonačelnik Marijan Škvarić i njegov zamjenik Alojz Gredelj, dožupan Varaždinske županije Milan Pavleković te predstavnici MO Lepoglavska Ves i braniteljskih udruga.

Ispucavanjem lopti turnir su otvorili članovi obitelji poginulih branitelja. Prvo je odigrana revijalna utakmica mlađih sastava NK Ivančice i NK Lepoglave u kojoj su visoku pobjedu slavili "gosti" iz Ivanca. Nakon toga počeo je i glavni turnir u kojem se sudjelovalo osam momčadi.

Slaviili su Veterani Vesi, drugo mjesto osvojila je Udruga za sport i rekreaciju Čret, a treće ekipa DVD-a Lepoglava. Najbolji strijelac turnira bio je Marko Žuliček, član ekipe UBH Lepoglava s pet postignutih golova, dok je najboljim golmanom proglašen Filip Šagi iz USR Čret.