Čet16072020

Posljednje izmjene10:31:25 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet Libertyu naslov u Višnjici

Libertyu naslov u Višnjici

tuv2012

Liberty iz Jesenja pobjednik je memorijalnog malonogometnog turnira što se u Višnjici 17. godinu za redom, u organizaciji USR "Sport za sve" Višnjica, igrao u spomen na poginulog višnjičkog branitelja Stjepana Križanca.

Liberty je finalu s 4:0 bio bolji od momčadi No2 iz Rinkovca, dok je u borbi za treće mjesto Learta iz Ivanečkog naselja s 1:0 pobijedila domaćina, momčad Lukrecije. Prvi "topnik" turnira je Robert Murić iz Libertya s osam pogodaka, dok je titula najboljeg golmana pripala Danijelu Rogini iz Learte.

Na turniru je sudjelovalo 18 malonogometnih muških momčadi kojima su se po prvi puta pridružile žene odigravši ženski turnir na kojem su sudjelovale nogometašice iz Višnjice, Lepoglave, Cvetlina i Bedenca. Slavile su Lepoglavčanke pobijedivši u finalu domaćina Višnjicu rezultatom 4.0. U utakmici za treće mjesto nogometašice Cvetlina sa 7:1 savladale su Bedenec.

Uoči početka turnira položeni su vijenci i upaljene svijeće na grob i spomen obilježje Stjepanu Križancu. Učinili su to članovi obitelji, predstavnici gradske vlasti, Hrvatske vojske, braniteljskih udruga i udruga s područja Višnjice. Polaganje vijenaca počasnim su plotunom popratili višnjički kuburaši.