Sri03062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet USR Čret-Ves veterani prvaci

USR Čret-Ves veterani prvaci

mali_nogomet-n

Nakon završetka malonogometnog turnira, na igralištu u Čretu se odigralo posljednje kolo Lige mjesnih odbora grada Lepoglave. U pretposljednjem kolu iz borbe za naslov otpali su branitelji naslova, ekipa Podgorje pa su o naslovu odlučivale dvije ekipe USR Čret.

U prvoj utakmici Purga-Očura i Gečkovec su remizirali 3:3. I prije utakmice bilo je poznato da je Purga-Očura u ovoj sezoni zauzela peto mjesto dok je Gečkovec posljednji, šestoplasirani.

Nakon toga uslijedila je najiščekivanija utakmica. U direktnom dvoboju za naslov prvaka susreli su se USR Čret-Ves veterani i USR Čret Pusti duh. Veterani su u posljednje kolo donijeli bod prednosti te im je za naslov odgovarao i neodlučen ishod. Međutim, oni su odlučno i žestoko krenuli po pobjedu i već do poluvremena vodili 2:0.

U drugom dijelu ubrzo su postigli još tri gola i s vodstvom od 5:0 riješili sve dvojbe. Vidno umorni igrači Pustog duha do kraja susreta uspjeli su smanjiti na 6:3 što se na kraju pokazalo kao ključno za osvajanje drugog mjesta.

Naime, nakon pobjede veterana momčadi Podgorja trebala je pobjeda od tri gola razlike protiv ekipe Vil-Vul da bi osvojila drugo mjesto. Sredinom drugog poluvremena imalo je Podgorje 4:2 i bilo je vrlo blizu cilja, ali Vil-Vul bio je prevelika prepreka za Podgorje koje je snagu potrošilo u završnici malonogometnog turnira. Do kraja je Vil-Vul smanjio na 4:3 i donio slavlje Pustom duhu.

Otišla su tako prva dva mjesta Udruzi za sport i rekreaciju Čret, a da bi stvar bila potpuna potrudio se Renato Vuk iz USR Čret Pusti duh koji je s 27 postignutih golova odnio titulu najboljeg strijelca.

Voditelj lige zahvalio se svim sudionicima i onima koji su pomogli oko provođenja ove lige te najavio njezino treće izdanje sljedeće sezone.