Pon13072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet Najava: Turnir u Čretu

Najava: Turnir u Čretu

turnir_cret2012_n

24. i 25. lipnja Udruga za sport i rekreaciju Čret organizira dvodnevni turnir u malom nogometu koji će se održati na igralištu u Čretu. Riječ je o drugom izdanju turnira koji se od ostalih razlikuje po tome što se na njega ne može prijaviti tko želi već organizator dijeli pozivnice ekipama.

Turnir je to na kojem je cilj prvenstveno druženje i zabava, a ne profit. Tako je na ovogodišnje izdanje turnira pozvano 12 ekipa i to redom predstavnici ulica, sela i udruga s područja gradova Ivanca i Lepoglave.

Ove godine nastupiti će sljedeće ekipe: USR Čret-Ves veterani, USR Čret Pusti duh, USR Sport za sve, DŠR Lančić-Knapić, DŠR Salinovec, Purga-Očura, USR Vil-Vul, Vuglovec, Podgorje, Gečkovec, Sestranec i Rinkovec.

Javno izvlačenje skupina održati će se u petak 22. lipnja pokraj igrališta u Čretu s početkom u 20 sati. Nakon toga će biti poznat kompletan raspored odigravanja utakmica.

Program u nedjelju počinje u 12 sati, dok će utakmice u ponedjeljak krenuti od 15 sati.

Organizaciju turnira potpomažu Hrvatski savez za mininogomet, Mitsubishi Hrvatska, Scania Hrvatska, Auto Hrvatska, ITD Ivanec, Mimi Ivanec, Caffe bar Carrera, Caffe bar Simply red, Ravna gora d.o.o., Pekara Kraš  i Trgovački obrt Migač.

Organizatori zahvaljuju svim sponzorima te pozivaju sve ljubitelje nogometa i dobrog druženja da nedjelju i ponedjeljak rezerviraju za dolazak u Čret.