Uto02062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet Kiks Elkoma, Hudeki blizu

Kiks Elkoma, Hudeki blizu

mali_nogomet-n

Iako se prije par kola činilo da je pitanje pobjednika ove sezone Lige malog nogometa riješeno, nekoliko neočekivanih kikseva vodećeg Elkoma i nepogrešivost Hudeka vratili su neizvjesnost tri kola prije kraja.

U nedjelju je Elkom odigrao „samo“ 2:2 protiv CB M iz Jerovca dok su Hudeki upisali 5:0 protiv CB The Best. Dvoboj dvaju Cojonesa pripao je onim „autohtonim“ koji su bili bolji sa 6:2 i na taj način ugrozili treće mjesto svojih protivnika.

Drvodjelac je iskoristio tu situaciju i pobjedom od 4:1 protiv Pustog duha se izjednačio na trećem mjestu s FC Cojonesom.  El Nino je s 3:1 bio bolji od Sestranca, a Gečkovec je konačno nekoga pobijedio. Pomogla im je u tome činjenica da se njihov protivnik, MNK Žarovnica, nije pojavio. Drvodjelac pilana s 5:2 bila je bolja od Purge, a Mesnica Jug s 3:2 od CB Space.

U sljedećem kolu na rasporedu je derbi susret između starih poznanika Elkoma i FC Cojonesa te će to biti veliki test za Ivančane u njihovom nastojanju da obrane titulu najboljeg iz prošle sezone.

Utakmice Lige mjesnih odbora odgođene su zbog lošeg vremena.