Sub06062020

Posljednje izmjene02:35:09 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet Elkom i Podgorje prema naslovu

Elkom i Podgorje prema naslovu

mali_nogomet-n

Proteklog vikenda odigrano je 24. kolo Lige malog nogometa grada Lepoglave, a rezultati nisu ponudili niti jedno veće iznenađenje. Nakon remija u prošlom kolu, vodeći Elkom vratio se na pobjedničke staze i uvjerljivo svladao Drvodjelac pilanu te na taj način nastavio koračati prema obrani naslova.

Hudek trgotrans s visokih 11:2 protiv Sestranca zadržao se na četiri boda iza Elkoma dok su FC Cojones i Drvodjelac minimalnim pobjedama nastavili borbu za treće mjesto. Trenutno FC Cojones ima tri boda više.

Čuda se događaju pa je tako Pusti duh povezao dvije pobjede za redom, Žarovnica je bila bolja od Purge, El Nino je iznenadio „stare“ Cojonese, a Gečkovec je nastavio upisivati poraze.

Svi rezultati:

Purga  - MNK Žarovnica   2:5
Hudek trgotrans  - Sestranec 11:2
Drvodjelac - Caffe bar Space   3:2
Elkom SL servis  - Drvodjelac pilana   3:0
FC Cojones - Mesnica Jug   4:3
Cojones - El Nino  2:7
CB M Jerovec - Gečkovec  6:3
Pusti dug - CB The Best   3:0


Odigrano je i 9. kolo Lige mjesnih odbora grada Lepoglave u kojem je Podgorje napravilo velik korak prema obrani naslova prvaka budući da je ekipa USR Čret Ves veterani upisala novi neriješen rezultat pa povećala zaostatak na velikih pet bodova tri kola prije kraja.

Kiks veterana iskoristili su igrači USR Čret Pusti duh koji su im se pobjedom nad ekipom Vil-Vul približili na svega bod zaostatka. I u ovoj ligi Gečkovec je na začelju sa samo tri boda iz sedam utakmica.

Svi rezultati:

Gečkovec  - Podgorje  0:5
Purga-Očura  - USR Čret-Ves vet.  4:4
USR Čret Pusti duh  - Vil-Vul 6:4