Sri20112019

Posljednje izmjene12:45:27 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet

ZAVRŠILA VIŠNJIČKA MALONOGOMETNA LIGA Pobjednik ekipa Gornje Višnjice


Slavljem ekipe Gornje Višnjice završilo je ovogodišnje izdanje Višnjičke malonogometne lige.

Opširnije...

PRIPREME ZA 14. MEMORIJALVUKOVARSKIH BRANITELJA Utvrđen datum održavanja Memorijala - 24. i 25. kolovoza


Pod predsjedanjem Dražena Krtanjeka održana je sjednica Organizacijskog odbora "14. Memorijala u spomen na poginule hrvatske branitelje u obrani Vukovara Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića“.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2019. (FOTO) ASO Ponos pobjednik turnira


Slavljem ekipe ASO Ponos u Lepoglavi je završilo 15. izdanje Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019.".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2019 Turnir došao do same završnice, ovog vikenda igrat će se polufinala i finala


Na 15. Otvorenom zimskom turniru u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019" stiglo se do same završnice. Ovog će se vikenda – u subotu (16. veljače) i nedjelju (17. veljače), igrati polufinalne i finalne utakmice u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji.
Raspored:

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Mreže su se drugog vikenda turnira tresle čak 140 puta


Drugog vikenda na 15. Otvorenom zimskom turniru u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019" odigrane su 23 utakmice u kojima je postignuto 140 golova.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2019 (RASPORED) Ovog se vikenda igra 27 utakmica


Ovog se vikenda u Lepoglavi nastavlja odigravanje utakmica po skupinama na 15. Otvorenom zimskom turniru u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019".
Raspored:

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2019 (REZULTATI) Počela malonogometan uzbuđenja u Lepoglavi, odigran prvi vikend malonogometnog turnira


U Lepoglavi je počeo 15. Otvoreni zimski turnir u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019".

Opširnije...

15. OTVORENI ZIMSKI TURNIR U MALOM NOGOMETU "KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2019" (FOTO I SKUPINE) Izvučene skupine, ovog vikenda prve utakmice


Ove će se godine u Lepoglavi odigrati 15. jubilarno izdanje Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2019". Uoči početka turnira u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca, u lepoglavskom Domu kulture održano je izvlačenje skupina.

Opširnije...

MALI NOGOMET Bednjica pobjednik Višnjičke malonogometne lige


Pobjedom ekipe Bednjice u Višnjici je završeno ovogodišnje izdanje Višnjičke malonogometne lige.

Opširnije...

NAJAVA Ovog vikenda igrat će se malonogometni turnir u spomen na trojicu vukovarskih heroja


U Jerovcu će u petak, 24. kolovoza početi, a u Žarovnici dan kasnije, u subotu 25. kolovoza završiti 13. Memorijalni malonogometni turnir sjećanja na Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića.

Opširnije...

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR STJEPAN KRIŽANEC Treći put zaredom turnir osvojila ekipa RM Bednja-Carpona Pack


Na 23. izdanju memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec, odigranog u Višnjici, naslov je osvojila ekipa RM Bednja-Carpona Pack koja je u finalnom susretu pobijedila ekipu Bedenca rezultatom 5:1. Druga je mjesto tako pripalo ekipi Bedenca, dok je treće mjesto osvojila ekipa MNK Drvodjelac koja je nakon izvođenja sedmeraca, utakmica je u regularnom dijelu završila 1:1, bila bolja od ekipe Centar Škudar.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Graditeljstvo Merkaš pobjednik turnira


Pobjedom momčadi Graditeljstvo Merkaš iz Donje Šemnice, u Lepoglavi je završeno 14. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2018".

Opširnije...

ZIMSKI TURNIR U MALOM NOGOMETU "KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2018" Odigrane prve utakmice


Proteklog su vikenda odigrane prve utakmice na 14. izdanju otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2018".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Izvučene skupine, u bubnju 30 seniorskih i 15 veteranskih momčadi


Uoči početka 14. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2018" u lepoglavskom je Domu kulture održano izvlačenje skupina.
U seniorskom dijelu turnira u bubnju se našlo 30 momčadi koje su raspoređene u 10 skupina s po tri momčadi od kojih će se po dvije najbolje iz svake skupine, ukupno 20 momčadi, nakon razigravanja po skupinama plasirati u drugu fazu natjecanja.
U veteranskom dijelu turnira 15 je momčadi podijeljenu u pet skupina s također po tri momčadi u svakoj skupini. Dvije najbolje plasirane momčadi iz svake skupine izborit će plasman u drugi krug natjecanja.

Opširnije...

ZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR Traju prijave na 14. otvoreni zimski turnir u malom nogometu Karlovačko kup Lepoglava 2018


Do 11. siječnja, do 19 sati, traju prijave za sudjelovanje na 14. otvorenom zimskom turniru u malom nogometu Karlovačko kup Lepoglava 2018. Istog će dana, nakon zaključenja prijava, u Domu kulture u Lepoglavi, od 19 sati, početi izvlačenje skupina.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Slavila ekipa "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB", kod veterana ekipa "UDVDR Bednja"


Nakon 16 nogometom ispunjenih dana i 108 odigranih utakmica u Lepoglavi je pobjedom ekipe "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB" završilo 13. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Danas veliko finale


Danas (nedjelja, 26. veljače) će u 18.45 sati finalnu utakmicu na 13. otvorenom zimskom turniru u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017." igrati momčadi "Fenč i prijatelji" i "Graditeljstvo Merkaš&Montažne kuće DLB".

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Vikend odluke


Ovog se vikenda igra završnica 13. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017.". Polufinalni susreti, u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, igrat će se u subotu (25. veljače), a finala u nedjelju (26. veljače).

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA Poznati polufinalisti turnira


Poznati su sudionici polufinala 13. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava".
Naime, proteklog su vikenda odigrane utakmice 1/8 i ¼ finala nakon kojih su poznati sudionici polufinala. Kod seniora u prvom će se polufinalnom susretu sastati Tornado i Fenč i prijatelji, a u drugom Graditeljstvo Merkaš i Štefan Kumrovec.
Kod veterana u prvi polufinalni par su UDVDR Bednja i UŠR Višnjica&Bednjica, a drugi Cojones i NK Lepoglava.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 U subotu se igra 1/8 finala


13. otvoreni zimski turnir u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017" ulazi u samu završnicu. Ove subote, 18. veljače igraju se utakmice 1/8 finala u seniorskoj konkurenciji.

Opširnije...

KARLOVAČKO KUP LEPOGLAVA 2017 Proteklog vikenda odigrane posljednje utakmice po skupinama


Na 13. izdanju otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Karlovačko kup Lepoglava 2017." odigrane su posljednje utakmice po skupinama.

Opširnije...