Pon01062020

Posljednje izmjene05:54:41 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Kuglanje KUGLANJE Nova pobjeda Lepoglave u 1. B hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever. Druga ekipa poražena na startu prvenstva 3. hrvatske kuglačke ligi Sjever

KUGLANJE Nova pobjeda Lepoglave u 1. B hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever. Druga ekipa poražena na startu prvenstva 3. hrvatske kuglačke ligi Sjever


U susretu 3. kola 1. B hrvatske kuglačke lige Sjever Lepoglava je u Slavonskom Brodu pobijedila Đurđenovac 7:1.

Najbolji rezultat na utakmici je imao Dražen Posavec porušivši 580 čunjeva. Pobjedi su pridonijeli i ostali igrači u sastavu Lepoglave - Rajmond Pokrivač, Samir Borčak, Zlatko Turk, Mladen Vresk i Zvonimir Plevnjak.

Nakon tri kola vodeća je Lepoglava je s maksimalnih 6 bodova vodeća na prvenstvenoj tablici. Na drugom je mjestu Novska koja ima bod manje. Upravo se te dvije ekipe sastaju u 4. kolu koje je na rasporedu 13. listopada. Utakmica će se igrati u Varaždinu.

Druga ekipa Lepoglave odigrala je prvu prvenstvenu utakmicu u 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever. U prvom je kolu gostovala u Koprivnici gdje poražena od Dubravčana iz Donje Dubrave rezultatom. Domaćin je slavio rezultatom 5:3.