Uto17092019

Posljednje izmjene09:15:51 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Kuglanje Kuglači bolji od vodeće Zanatlije

Kuglači bolji od vodeće Zanatlije

Da su rezultati lepoglavskih kuglača ove sezone potpuno nepredvidljivi pokazalo je i 7. kolo 2. HKL Sjever kada su kao domaćini svladali ekipu Zanatlija iz Siska, do te utakmice vodeću momčad lige. Budući da je cijela liga ove sezone dosta izjednačena, čak i sa četiri poraza za vodećom ekipom Lepoglavčani zaostaju samo četiri boda.

Bolje je Lepoglava ušla u susret i zahvaljujući Tvarogu i Vrčeku povela s 2:0. Smanjili su gosti kada je Crnogorac svladao Barača, ali Huten odmah zatim vraća dva poena prednosti svojoj ekipi. Novu nadu gostima donio je Došen koji je bio bolji od Vreska, ali u posljednjem dvoboju Posavec nije ništa prepustio slučaju te deklasirao Prpića za 4:2.

Dva boda Lepoglavčanima donio je veći broj srušenih čunjeva (3342:3236) pa je na kraju ubilježena uvjerljiva pobjeda. U prilog tome ide i činjenica da je rezultat u setovima bio visokih 18:6 u korist naših kuglača.

Sljedeće kolo odvesti će Lepoglavu u Čakovec kod tamošnjeg Željezničara koji je nedavno još nastupao u najvišem rangu hrvatskog kuglanja. Željezničar je u dosadašnjem dijelu prvenstva skupio osam bodova, ali s utakmicom manje.