Ned26092021

Posljednje izmjene10:55:46 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport

Sport

LJETNE ZABAVE SPORTSKE IGRE Budi aktiva – budi fit


Stotinjak djece iz osnovnih škola s područja Grada Lepoglave okupilo se uoči početka nove školske godine na Sportsko rekreacijskom centru u Lepoglavi gdje su 1. rujna, pod motom "Budi aktivan- budi fit", otvorene Ljetne zabavne sportske igre.

Opširnije...

SPORTSKO PENJANJE Penjači SPK-a Direkt nastupili na državnom prvenstvu


Troje članova Sportsko penjačkog kluba Direkt nastupilo je u Zagrebu na državnom prvenstvu u sportskom penjanju (disciplina BOULDER). Natjecanje je održano u penjačkoj dvorani „FOTHIA“ na Zagrebačkom velesajmu, u organizaciji Hrvatskog sportsko penjačkog saveza i kluba domaćina SPK „Fothia“.

Opširnije...

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Unatoč odličnoj igri Lepoglava poražena od vodeće momčadi lige


NK Lepoglava je u zadnjem kolu zaostalog jesenskog dijela sezone 2. županijske nogometne lige ugostila vodeći NK Zadrugar iz Hrastovskog. Unatoč porazu od 3:4, Lepoglava je pokazala da posjeduje kvalitetu za borbu za sam vrh prvenstvene tablice.

Opširnije...

SPORTSKI USPJEH Alen Čretni treći na ekipnom prvenstvu Hrvatske


Alen Čretni
, trkač iz Lepoglave, član Atletskog kluba Zabok na nedavno je održanom ekipnom Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu, kao član muške ekipe AK Zabok, osvojio treće mjesto.
Ekipa AK Zabok do trećeg je mjesta stigla uz veliki doprinos Alena koji je ostvario najbolje vrijeme u ekipi, postavivši I svoj osobni rekord (1:14´27˝).

Opširnije...

2.ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Dvije pobjede i jedan poraz nogometaša Lepoglave u nastavku sezone


Nakon odluke Stožera civilne zaštite kojom je dozvoljeno odigravanje utakmica u nižim rangovima natjecanja, nastavljeno je krajem ožujka natjecanje u 2. ŽNL u kojoj se natječe NK Lepoglave. Od tada nogometaši Lepoglave odigrali su tri utakmice upisavši dvije pobjede i jedan poraz.

Opširnije...

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA LEPOGLAVE Dodijeljena priznanja za poseban doprinos u sportu


Tradicionalan izbor za najsportaš Grada Lepoglave ove je godine izostao. Naime, protekle su godine zbog pandemije koronavirusa brojna sportska natjecanja, pa tako i nastupi sportaša, otkazana ili su tek djelomično održana. Zbog toga je Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave odlučila da se izbor najsportaša Grada Lepoglave za 2020. godinu ne održi već da se za tu prigodu dodijele priznanja pojedincima koji su svojim radom zadužili lepoglavski sport. Dodijeljena su dva priznanja za poseban doprinos sportu Grada Lepoglave za promociju lepoglavskog sporta u zemlji i inozemstvu. Primili su ih gradonačelnik Marijan Škvarić i Vladimir Ivanuša, osnivač i prvi trener Karate kluba Lepoglava.

Opširnije...

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Lepoglava ove subote protiv Klenovnika


NK Lepoglava će ove subote, 10. listopada, u 9. kolu 2. županijske nogometne lige gostovati u Klenovniku. Utakmica počinje u 15 sati.

Opširnije...

SPORT Obilježen Europski tjedan sporta


U manjem opsegu nego što je to činila ranijih godina, Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave organizirala je u Lepoglavi aktivnost kojom je obilježen Europski tjedan sporta. Na Sportsko-rekreacijskom centru okupila je učenike OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave.

Opširnije...

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA U dva posljednja kola Lepoglava osvojila četiri boda


Nova četiri boda stavili su nogometaši Lepoglave na svoj konto nakon odigrana dva posljednja kola 2. županijske nogometne lige.

Opširnije...