Pon18102021

Posljednje izmjene02:03:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Tennis LOKALNI IZBORI Marijanu Škvariću četvrti gradonačelnički mandat

LOKALNI IZBORI Marijanu Škvariću četvrti gradonačelnički mandat


Dosadašnji gradonačelnik grada Lepoglave Marijan Škvarić i nadalje će biti na čelu grada. Naime, u drugom krugu lokalnih izbora Marijan Škvarić, kandidat koalicije HNS-HSU-SDP, prema neslužbenim rezultatima osvojio je 1378 glasova ili 51.69 posto glasova birača izašlih na izbore. Njegov protukandidat Željko Šoštarić, kandidat HSS, osvojio je 1257 glasova ili 47.15 posto glasova birača izašlih na izbore.
Zamjenik gradonačelnika Škvarića i nadalje će biti dosadašnji njegov zamjenik Hrvoje Kovač.

- Hvala vam svima na svakom glasu kojim sam osvojio četvrti mandat kao gradonačelnik Lepoglave. Kad nastavljate mandat onda nemate vremena za odmor od kampanje tako da sam već od sutra ujutro na poslu i nastavljam raditi na svim započetim projektima, ali i na onima koje smo vam predstavili u kampanji. Iako nismo dobili većinu u Gradskom vijeću, to nas neće spriječiti da radimo za vas i čuvamo vaše interese razumnom, transparentnom i realnom politikom – poručio je novi-stari gradonačelnik Marijan Škvarić nakon objave rezultata.