Pon18102021

Posljednje izmjene02:03:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Tennis Državni prvak na prijemu kod gradonačelnika

Državni prvak na prijemu kod gradonačelnika

Lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić organizirao je prijem za devetogodišnjeg Valentina Mravlinčiča, člana Penjačkog kluba Direkt iz Lepoglave i državnog prvaka u penjanju.

Uz Valentina, kojem je gradonačelnik darovao kacigu, ruksak i dva kompleta za osiguranje penjača kod penjanja, prijemu su nazočili i mladi penjači Tanja Mravlinčić, Iva Štefičar i Marko Veseljak te članovi vodstva Kluba, Filip Loparić, Ivan Štefičar i Mario Musulin.
Ovim je prijemom gradonačelnik Škvarić želio javno pohvaliti Valentina Mravlinčića i čestitati mu na ostvarenom rezultatu te na neki način ispraviti nepravednu odluku Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave koja unatoč činjenici da se radi o državnom prvaku nije Valentina Mravlinčića proglasila sportašem godine.
Tijekom prijem razgovaralo se o planovima i budućim aktivnostima Penjačkog kluba Direkt za čije je ostvarenje gradonačelnik Škvarić obećao financijsku pomoć.
Prijemu u gradskoj upravi nazočili su i Alojz Gredelj, zamjenik gradonačelnika te Stjepan Ficko, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave.