Čet21102021

Posljednje izmjene10:12:11 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Marijan Škvarić izabran za gradonačelnika Grada Lepoglave

IZ GRADA Marijan Škvarić izabran za gradonačelnika Grada Lepoglave


Dosadašnji gradonačelnik Marijan Škvarić bit će gradonačelnik Grada Lepoglave i u naredne četiri godine (2021. - 2025.). Tako su u 2. krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Grada Lepoglave odlučili birači, njih 2.744 koliko ih je u nedjelju, 30. svibnja izašlo na izbore.

Marijan Škvarić dobio je povjerenje 1.456 birača (53.06% glasova) dok je njegov protukandidat Robert Dukarić dobio potporu njih 1.162 (42.35% glasova).
Marijanu Škvariću ovo je peti gradonačelnički mandat u kojem će, poručio je nakon izbora, nastaviti raditi za dobrobit Grada Lepoglave i svih njegovih građana.

- Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore i podržali kontinuitet politike koju provodim, a koja garantira razvoj Grada Lepoglave. Ta je politika potvrđena dosadašnjim djelima i nastavit će se u mandatu koji slijedi. Nastavit ću s provedbom projekata i programa koji će doprinijeti tome da Grad Lepoglava bude komunalno uređeniji, gospodarski razvijeniji i društveno bogatiji grad. Ponosan sam što sam na čelu jednog ovakvog grada, grada bogate povijesti i svijetle budućnosti koju nastavljamo graditi u vremenu koje je pred nama – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić uputivši zahvalu svim biračima koji su mu ukazali povjerenje, ali i svima koji su izašli na izbore. Čestitao je i svojim protukandidatima na ostvarenim izbornim rezultatima.