Sub05122020

Posljednje izmjene10:30:27 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Izgradnja društvenog doma u Kameničkom Podgorju bliži se kraju

IZ GRADA Izgradnja društvenog doma u Kameničkom Podgorju bliži se kraju


Kraju se privodi četvrta, završna faza izgradnje društvenog doma u Kameničkom Podgorju. Riječ je o završetku građevinskih radova, izradi vanjske ovojnice, unutarnjem uređenju doma s elektro-strojarskim i keramičarskim radovima, opremanju doma te uređenju okoliša.

- Društveni domovi, a bit će to i društveni dom u Kameničkom Podgorju, mjesta su za okupljanje građana i predstavljaju važne generatore društvenih zbivanja na područjima na kojim se nalaze. Kao takvi pridonose društvenom kao i ukupnom razvoju našeg grada. Prostor društvenog doma u Kameničkom Podgorju građani će koristiti za druženja i okupljanja te pripremu i provedbu raznih aktivnosti. Dom će se koristiti i u turističke svrhe budući da se nalazi u prekrasnom prirodnom okruženju i vinorodnom području koje predstavlja turistički potencijal – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić dodavši da će prvo okupljanje u završenom društvenom domu Kameničkom Podgorju domu biti već za nadolazeće Martinje.

Inače, izgradnja društvenog doma u Kameničkom Podgorju započela je krajem 2017. godine. Dom je građen u četiri faze, a izgradnju je u cijelosti financirao Grad Lepoglava sredstvima gradskog proračuna.