Uto22092020

Posljednje izmjene04:07:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Povodom Dana Grada odana počast poginulim hrvatskim braniteljima

IZ GRADA Povodom Dana Grada odana počast poginulim hrvatskim braniteljima


Povodom Dana Grada Lepoglave gradsko je izaslanstvo predvođeno gradonačelnikom Marijanom Škvarićem, a u kojem su bili i njegov zamjenik Hrvoje Kovač, članovi Gradskog vijeća i gradskih mjesnih odbora, polaganjem vijenca i paljenjem svijeća kod spomen križa na groblju u Lepoglavi odalo počast poginulim hrvatski braniteljima s područja Grada Lepoglave. Uz gradsko izaslanstvo svijeće su upalili i počast poginulim braniteljima odali članovi njihovih obitelji te članovi udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava.

- Ovo je prigoda da zahvalimo našim sugrađanima koji su svojim životima omogućili da danas slobodni živimo u našem Gradu Lepoglavi gradeći na tim čvrstim temeljima bolju budućnost za sve njene građane – istaknuo je tom prigodom gradonačelnik Škvarić.

Predsjednik udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava Dražen Husnjak poručio je da se ne smije zaboraviti žrtva lepoglavskih branitelja koji su s ostalim braniteljima obranili Hrvatsku ne dozvolivši da Lepoglava doživi sudbinu stradalih hrvatskih gradova.