Pet18092020

Posljednje izmjene04:07:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Započelo asfaltiranje nerazvrstane ceste Antekolovići-Huđi u Žarovnici

IZ GRADA Započelo asfaltiranje nerazvrstane ceste Antekolovići-Huđi u Žarovnici


Radovi na uređenje nerazvrstane ceste NC 1-079 u Žarovnici, na dionici Antekolović-Huđi privodi se kraju. Naime, započeli su završni radovi postavljanja asfaltnog tepiha na dionici dužine veće od 800 metara.

Radove izvodi obrt Niskogradnja Huđek, a uz postavljanje asfaltnog tepiha obuhvatili su i uređenje oborinske odvodnje i proširenje samog kolnika.

Vrijednost radova s PDV-om je 923.187,48 kuna, a obrtu Niskogradnja Huđek dodijeljeni su putem natječaja kojeg je proveo Grad Lepoglava.

- Uređenje navedene ceste jedan je u nizu komunalnih zahvata koji se izvode na području Mjesnog odbora Žarovnica. Cilj nam je dodatno povećati komunalni pa tako i životni standard građana na području ovog Mjesnog odbora u kojem je sanirano klizište, rekonstruirana niskonaponska mreža, postavljena javna rasvjeta, postavljena rasvjeta na sportskom igralištu te završena izgradnja prve dionice nogostupa – istaknuo je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić.