Pon13072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Potpisani ugovori za rekonstrukciju nerazvrstanih cesta

IZ GRADA Potpisani ugovori za rekonstrukciju nerazvrstanih cesta


U prostorijama Grada Lepoglave u utorak, 14. svibnja 2019. je potpisan Ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području Grada Lepoglave. Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i direktor tvrtke Colas Hrvatska d.d. Siniša Košćak.
U postupku javne nabave za izvođenje radova na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave kao ekonomski najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke Colas Hrvatska d.d. u iznosu od 757.471,01 kuna.


Predmetnim ugovorom obuhvaćeni su radovi na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave za tri dionice ukupne dužine 1010 metara i to: 
     dionica 1 – nerazvrstana cesta Pošnjaci Donji s odvojcima ( NC 2-007 ) na području Mjesnog odbora Ves dužine 880 metara
     dionica 2 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-008 u Lepoglavi, od županijske ceste 2102 – Ulica hrvatskih pavlina do kućnog broja 25 dužine 40 metara
     dionica 3 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-086 u Kameničkom Podgorju – odvojak Jureni dužine 90 metara

Radi se o nerazvrstanim cestama koje su u naravi neasfaltirane površine, pune udarnih rupa i ulegnuća.

Nakon potpisivanja ugovora izvođač radova će se uvesti u posao te je predviđeno da će radovi biti završeni u roku 60 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

Cilj ovog projekta je boljom cestovnom povezanošću poticati ravnomjerni i održivi razvoj svih naselja na području Grada Lepoglave, omogućiti kvalitetniji život i razvoj gospodarstva, povećati dostupnost ulaganja, gospodarski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.