Pet21022020

Posljednje izmjene11:59:51 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket JAVNI NATJEČAJ Otvoren Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga

JAVNI NATJEČAJ Otvoren Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga


Udruge koje žele ostvariti pravo na financiranje vlastitih programa i projekata sredstvima Grada Lepoglave moraju zaključno do 22. veljače 2019. godine Gradu Lepoglavi podnijeti prijavu za njihovo financiranje.

Naime, Grad Lepoglava je raspisao Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro, a koje provode udruge koje svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Grada Lepoglave. Riječ je o projektima i programima koji se provode na području Grada Lepoglave u 2019. godini.
Za tu je namjenu Grad Lepoglava u proračunu namijenio 400.000 kuna.

Programi i projekti koji se prijavljuju za financiranje moraju se odnositi na sljedeća područja: kultura i umjetnost, humanitarna i socijalna djelatnost, branitelji, djeca i mladi te ostali programi.
Sve dodatne informacije o natječaju nalaze se na službenoj internet stranici Grada Lepoglave (OVDJE) gdje se nalaze i potrebni obrasci na kojima se prijave podnose.