Pet21022020

Posljednje izmjene11:59:51 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Grad Lepoglava na blagdan svetog Nikole slatkim paketima razveselio vrtićke mališane i osnovnoškolce

IZ GRADA Grad Lepoglava na blagdan svetog Nikole slatkim paketima razveselio vrtićke mališane i osnovnoškolce


Obilježavajući Dan grada u Gradu Lepoglavi nisu zaboravljeni ni oni najmlađi. Tako su gradonačelnik Marijan Škvarić i njegov zamjenik Hrvoje Kovač na blagdan svetog Nikole posjetili mališane u dva vrtića koji djeluju na području Grada Lepoglave – u Dječjem vrtiću Lepoglava i Dječjem vrtiću Runolist u Žarovnici, te ih tom prigodom obradovali slatkim paketima koje im je darovao Grad Lepoglava.

Veseli mališani čelnim su ljudima Grada Lepoglave zahvalili pjesmom. Mališani u Dječjem vrtiću Lepoglava svom su Gradu za rođendan darovali sliku koju su sami nacrtali. Uručili su je gradonačelniku Škvariću uz zahvalu na dobivenim poklonima.
Gradonačelnik Škvarić i njegov zamjenik Kovač obišli su i tri osnovne škole s područja Grada Lepoglave u kojima su djeca, također zahvaljujući Gradu, povodom blagdana svetog Nikole dobila slatke poklon pakete.