Pet21022020

Posljednje izmjene11:59:51 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Počelo zimsko održavanje nerazvrstanih cesta, za vrijeme padalina radit će dežuran pozivni centar zimske službe

IZ GRADA Počelo zimsko održavanje nerazvrstanih cesta, za vrijeme padalina radit će dežuran pozivni centar zimske službe


Zimska služba Grada Lepoglave u novu je sezonu, koja je počela s nedavnim snježnim padalina, krenula s novim koncesionarom kojem su dodijeljeni poslovi zimskog održavanja nerazvrstanih cesta, ulica i nogostupa na gradskom području. Riječ je o obrtu "Prijevoznik Zvonimir Maček" iz Žarovnica kojem su navedeni poslovi dodijeljeni kroz postupak javne nabave.

Zadaća zimske službe je osigurati mogućnost odvijanja prometa cestama uz najveću moguću sigurnost sudionika u prometu i prihvatljive troškove.

Od ove sezone rada zimske službe građani će moći kontaktirati pozivni centar zimske službe koji će biti dežuran za vrijeme padalina. Dežurstvo će trajati te dok se ne završi obuhvat čišćenja. Pozivni centar nalazit će se na adresi Ulica hrvatskih pavlina 7 u Lepoglavi.
Telefonski brojevi pozivnog centra su: 098 471 091 i 042 410 984.