Čet04062020

Posljednje izmjene02:35:09 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja Gradu Lepoglavi dodijelilo 315.000 kuna za modernizaciju nerazvrstanih cesta

IZ GRADA Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja Gradu Lepoglavi dodijelilo 315.000 kuna za modernizaciju nerazvrstanih cesta


Program modernizacije nerazvrstanih cesta na području Grada Lepoglave u ovoj će se godini provoditi uz financijsku potporu Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenje. Naime, navedeno je Ministarstvo Gradu Lepoglavi odobrilo 315.000 kuna za provedbu projekta "Modernizacija nerazvrstanih cesta na području Grada Lepoglave".

Sredstva za provedbu navedenog projekta Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja dodijelilo je Gradu Lepoglavi u okviru Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanja razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2018. godini raspisanog u veljači ove godine.

- Dobivena sredstva usmjerena su razvoju komunalne infrastrukture odnosno povećanju komunalnog standarda naših građana – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.