Sub25052019

Posljednje izmjene01:56:24 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Gradu Lepoglavi dodijeljeno priznanje za izvrsnost

IZ GRADA Gradu Lepoglavi dodijeljeno priznanje za izvrsnostZbog izvrsnih rezultata pri upravljanju gradom portal Gradonačelnik.hr dodijelio je Gradu Lepoglavi priznanje za izvrsnost. Priznanje je to za one gradove koji predstavljaju uspješno lice lokalne politike, a dodjeljuje se gradovima koji su se više od tri puta našli među deset najboljih gradova u Hrvatskoj prema rezultatima analize proračuna i ostalim mjerljivim kategorijama koje provodi portal Gradonačelnik.hr.

- Ovo je priznanje potvrda našeg dobrog vođenja grada. Pokazale su to analize rezultata odnosno brojke koje su mjerljive i najbolji pokazatelj onog što činimo za razvoj grada u svim njegovim segmentima. Te su nas analize svrstale među najbolje gradove u Hrvatskoj – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Grad Lepoglava je među deset najboljih gradova u Hrvatskoj, prema rezultatima analize proračuna i ostalim mjerljivim kategorijama, bio svrstan kad je riječ o izdvajanju za stipendije, za poticaje u poljoprivredi i po rastu zaposlenosti.