Sri20032019

Posljednje izmjene06:33:47 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi

IZ GRADA Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi


Grad Lepoglava raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za 2018. Riječ je o potporama namijenjenima obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, pod koja spadaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), obrti, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, upisanima u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva sa sjedištem odnosno prebivalištem na području grada Lepoglave.

Potpore se dodjeljuju kroz tri mjere. Prva je mjera sufinanciranje nabavke rasplodnog stada za što je predviđen ukupan iznos sredstava u visini od 20.000 kuna. Druga mjera odnosi se na umjetno osjemenjivanje plotkinja za što je predviđen ukopan iznos od 50.000 kuna dok se treća mjera, za koju je predviđen ukupan iznos od 25.000 kuna, odnosi na poticanje sadnje trajnih nasada.

Javni je poziv otvoren do kraja studenog 2018. godine odnosno do utroška planiranih sredstava.

Prijave odnosno zahtjevi za dodjelu potpora, uz svu potrebnu dodatnu dokumentaciju, podnose se Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave.

Detaljne informacije iz navedenog Javnog poziva, kao i prijavni obrasci, nalaze se na službenoj internet stranici Grada Lepoglave (OVDJE).