Sri20032019

Posljednje izmjene06:33:47 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Društveni dom u Bednjici dobio priključak struje

IZ GRADA Društveni dom u Bednjici dobio priključak struje


Društveni dom Bednjici, koji su 90-ih godina prošlog stoljeća samodoprinosom izgradili mještani Bednjice, ovih je dana dobio priključak struje. Djelatnici Hrvatske elektroprivrede na dom su postavili elektro ormarić te ga povezali na elektroenergetski sustav čime je Grad Lepoglava ispunio želju mještana Bednjice da dom dobije struju kako bi ga ubuduće mogli nesmetano koristiti.

- Konačno je realizirano ono što smo dugo očekivali. Dom će se sada moći u potpunosti koristiti što do sada nije bio slučaj budući da bez priključka struje nismo mogli u funkciju staviti kuhinju, a niti grijanje. Problem je bio i kod korištenja doma u večernjim satima zbog problema s rasvjetom. No sad će se sve to promijeniti – istaknuo je predsjednik Mjesnog odbora Bednjica, ujedno i predsjednik Gradskog vijeća, Robert Dukarić dodavši da je pokrenuo inicijativu za prijavu projekta uređenja doma na EU fondove s namjerom da se na dom postavi termo fasada koju dom trenutno nema.

Priključak struje vrijedan više od 17 tisuća kuna osigurao je Grad Lepoglava koji je već ranije riješio i potrebnu građevinsku dokumentaciju koju dom nije imao te asfaltirao igralište u njegovoj blizini.
- U dogovoru s Mjesnim odborom Bednjica koji je izrazio potrebu za priključenjem društvenog doma na elektroenergetski sustav, a u sklopu aktivnosti koje Grad Lepoglava provodi s ciljem razvoja društvene infrastrukture, realizirali smo i ovaj projekt. Mještani Bednjice sada će moći nesmetano koristi ovaj društveni dom za razne događaje i aktivnosti – rekao je gradonačelnik Marijan Škvarić istaknuvši da Grad Lepoglava uvelike radi na razvoju društvene infrastrukture na gradskom području što potvrđuje i izgradnja društvenog doma u kameničkom Podgorju.