Pet21092018

Posljednje izmjene04:32:49 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Grad poziva na prijavu kandidata za članove Savjeta mladih

IZ GRADA Grad poziva na prijavu kandidata za članove Savjeta mladih


Grad Lepoglava raspisao je Javni poziv za predlaganje kandidata/kandidatkinja za članove Savjeta mladih grada Lepoglave.

Za članove gradskog Savjeta mladih mogu se kandidirati osobe u dobi od 15 do 30 godina s prebivalištem na području grada Lepoglave.

Mandat savjeta mladih traje tri godine i broji sedam (7) članova, a pravo predlaganja kandidata/kandidatkinje za članove Savjeta mladih grada Lepoglave i njihove zamjenike imaju udruge koje su, sukladno statutima, ciljano i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalne ili strukovne organizacije u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih od najmanje 20 mladih.

Savjet mladih grada Lepoglave je savjetodavno tijelo grada Lepoglave koje je osnovano s ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranja i savjetovanja mladih u gradu Lepoglavi, uvažavajući načela nediskriminacije, partnerstva, suradnje i aktivnog sudjelovanja mladih.

Javni poziv za predlaganje kandidata/kandidatkinja otvoren je do 18. listopada 2017. godine.

Obrasci za prijavu kandidata nalaze se na službenoj Internet stranici Grada Lepoglave. OVDJE