Pon23072018

Posljednje izmjene02:53:34 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket OBAVIJEST Prijavite Gradu štetu od jučerašnjeg nevremena

OBAVIJEST Prijavite Gradu štetu od jučerašnjeg nevremena


Jučerašnja nevrijeme, olujni vjetar praćen obilnom kišom i tučom, koje je zahvatilo sjeverni dio Hrvatske, pogodilo je i dijelove područja grada Lepoglave pričinivši pri tom štete na objektima i poljoprivrednim kulturama.

 

O kolikoj se ukupnoj šteti radi moglo bi se saznati nakon što građani Gradu Lepoglavi prijave nastale štete odnosno nakon što Povjerenstvo za procjenu štete od elementarnih nepogoda obiđe teren. 

Lokacije na kojima je nastala šteta (poljoprivredne površine, voćnjaci, vinogradi, stambeni i gospodarski objekti, ...) građani mogu Gradu prijaviti najkasnije do ponedjeljka, 14. kolovoza 2017.. Uz lokaciju građani mogu dojaviti procijenjenu razinu nastale štete.

Šteta se prijavljuje Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave kao što je navedeno do ponedjeljka 14. kolovoza, u vremenu od 8 do 14 sati ( u radne dane).

Prijavu građani mogu izvršiti i na telefon 494 313 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Temeljem procedure, podaci o šteti bit će proslijeđeni Varaždinskoj županiji koja će donijeti odluku o eventualnom proglašenju elementarne nepogode.