Sub19092020

Posljednje izmjene04:07:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Pripreme za županijsko natjecanje vatrogasne mladeži u Lepoglavi

IZ GRADA Pripreme za županijsko natjecanje vatrogasne mladeži u Lepoglavi


U Lepoglavi će se 17. rujna održati županijsko natjecanje vatrogasne mladeži. Naime, Vatrogasna zajednica Varaždinske županije prihvatila je kandidaturu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lepoglava i Vatrogasne zajednice grada Lepoglave da budu domaćini 14. natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije

O organizacijskim zahtjevima te podršci Grada Lepoglave natjecanju razgovaralo se na sastanku na kojem su se u Lepoglavi s predstavnicima Vatrogasne zajednice Varaždinske županije – predsjednikom Nedeljkom Vukalovićem i tajnikom Zvonkom Videcom, susreli lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić i njegov zamjenik Hrvoje Kovač te predsjednik DVD-a Lepoglava Damir Funda i zapovjednik DVD-a Lepoglave Zoran Horvat.

Predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Nedjeljko Vukalović još je jednom potvrdio odluku da se ovo natjecanje, koje će okupiti više od tisuću sudionika, održi u Lepoglavi koja može zadovoljiti organizacijske zahtjeve, posebice one koji se tiče terena na kojem će se natjecanje održati.

- U Lepoglavi smo sposobni na zadovoljstvo svih odraditi ovo natjecanje. Naime, imamo iskustvo s organizacijom sličnih manifestacija, pa i ovog natjecanja koje je u Lepoglavi već jednom uspješno organizirano prije četiri godine – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić najavivši pri tom potporu Grada Lepoglave organizaciji natjecanja koje će se održati na Sportsko-rekreacijskom centru.

Na sastanku je bilo riječi i o velikim ulaganjima Grada Lepoglave u razvoj vatrogastva, posebice za nabavku vatrogasne opreme te planovima i pripremama za izgradnju vatrogasnog centra u Lepoglavi, vatrogasno-društvenog doma u Kamenici te uređenje vatrogasnog doma u Višnjici.