Pon13072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo PROSLAVA VALENTINOVA (FOTO) Pušleki organizirali druženje za Valentinovo

Ostale vijesti

PROSLAVA VALENTINOVA (FOTO) Pušleki organizirali druženje za Valentinovo


KUD Lepoglavski pušlek organizirao je protekle subote u Žarovnici proslavu Valentinova. Nakon višegodišnjih proslava Valentinova koje su Pušleki organizirali u Lepoglavi, a koje su obilježili glazbeni i scenski nastupi članova KUD-a te gostiju, ove su godine Pušleki po prvi puta organizirali nešto drugačiju proslavu Valentinova s naglaskom na druženje i zabavu uz ples i glazbu.
Dakako ni ovog puta nije izostao kratki nastup članova KUD-a Lepoglavski pušlek koji su okupljene počastili recitacijama na temu ljubavi, skečom, ali i ukusnim kolačima koje su pripremili za ovu prigodu.

Na proslavi se okupilo stotinjak gostiju iz Lepoglave, Bednje, Ivanca i Subotice Podravske iz koje je su stigle članice istoimene Udruge žena s kojom KUD Lepoglavski pušlek odlično surađuje. Bili su na proslavi i članovi drugih prijateljskih udruga među kojima su najbrojniji bili umirovljenici, članovi umirovljeničkih udruga iz Lepoglave i Bednje.

Višesatno druženje proteklo je u zabavnoj i veseloj atmosferi uz neizostavan ples srca.