Uto07042020

Posljednje izmjene12:55:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo NAJAVA Rotary klub Trakošćan na Noć muzeja u Trakošćanu organizira humanitarnu akciju za nabavku invalidskih kolica Branku Benčini

Ostale vijesti

NAJAVA Rotary klub Trakošćan na Noć muzeja u Trakošćanu organizira humanitarnu akciju za nabavku invalidskih kolica Branku Benčini


Manifestacija Noć muzeja koja će se ovog petka, 31. siječnja održati u dvorcu Trakošćanu imat će zahvaljujući Rotary klubu Trakošćan i humanitarno notu. Naime, RC Trakošćan veće tradicionalno uz navedenu manifestaciju koja se održava u Trakošćanu veže i svoju humanitarnu akciju. Ovogodišnja humanitarna akcija organizirana je kako bi se prikupila sredstva za nabavku invalidskih kolica za hrvatskog branitelja Branka Benčinu iz Lepoglave.

Zainteresirani građani akciju će moći podržati i sredstva donirati tijekom Noći muzeja u Trakošćanu gdje će članovi RC Trakošćan, od 18 sati, prikupljati donacije, a donatore častiti krafnama te kuhanim vinom i čajem.

Također, donacije za nabavku kolica Branku Benčini mogu se uplatiti i na otvoreni račun ove humanitarne akcije - IBAN HR0623600001502697587 koji će biti otvoren do 20. veljače 2020. godine.