Sub30052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo USKRSNI PONEDJELJAK NA RAVNOJ GORI (FOTO) Lijepo vrijeme na Ravnu goru "natjeralo" mnoštvo planinara, izletnika i hodočasnika

Ostale vijesti

USKRSNI PONEDJELJAK NA RAVNOJ GORI (FOTO) Lijepo vrijeme na Ravnu goru "natjeralo" mnoštvo planinara, izletnika i hodočasnika


Lijepo sunčano vrijeme ove je godine utjecalo da se na Ravnoj gori, na Uskrsni ponedjeljak, okupi znatno više planinara, izletnika i hodočasnika nego prijašnjih godina.

Već po tradiciji, u kapeli Sveta tri kralja služena je misa. U ispunjenoj kapeli i pred brojnim vjernicima koji su se smjestili na platou ispred kapele, misno je slavlje predvodio bednjanski župnik vlč. Neven Blažon.

Grad Lepoglava i Općina Bednja i ove su godine sve okupljene počastili kuhanim grahom. Oko 200 litara graha, koje su podijelili čelni ljudi Grada Lepoglave i Općine Bednja, brzo je nestalo.

Okupljeni na Ravnoj gori družili su se i u planinarskim domovima, Filićevom domu i Pustom duhu, u kojima se tražilo mjesto više.