Sub06062020

Posljednje izmjene02:35:09 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo PRIZANANJE Članovi HGSS, među kojima i Lepoglavčan Neven Putar, u Velikoj Britaniji primili priznanje "Certificate of Commendation"

Ostale vijesti

PRIZANANJE Članovi HGSS, među kojima i Lepoglavčan Neven Putar, u Velikoj Britaniji primili priznanje "Certificate of Commendation"


Članovi HGSS-a, među kojima i Lepoglavčan Neven Putar, nedavno su u Velikoj Britaniji na svečanosti "Celebrating Achievement Awards" primili iznimno važno priznanje "Certificate of Commendation" koje je HGSS-u dodijeljeno za uspješnu akciju potrage i spašavanja nestalog britanskog državljanina na Mljetu.

Naime, spašavatelji HGSS-a, u koordinaciji s policijom okruga Derbyshire-a, proteklog su ljeta na Mljetu, nakon pet dana neumornog traganja, pronašli i spasili nestalog britanskog državljanina.

Nedavno su članovi HGSS pozvani u Derbyshire kako bi osobno primili zahvalu za uloženi trud i uspješno odrađenu akciju.

Za boravka u Derbyshiru održana je prezentacija o akciji spašavanja. Boravak HGSS-ovaca u Velikoj Britaniji izazvao je veliko zanimanje lokalnih medija pa su tako spašavatelji HGSS-a sudjelovali i u radio emisiji na BBC-u u kojoj su upoznali slušatelje s radom HGSS-a i iz prve im ruke prenijeli dojmove o akciji spašavanja.

Foto: HGSS