Sub20042019

Posljednje izmjene01:55:39 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo AKTUALNO Kad će se odvoziti smeće Grad Lepoglava će građane obavijestiti u ponedjeljak

Ostale vijesti

AKTUALNO Kad će se odvoziti smeće Grad Lepoglava će građane obavijestiti u ponedjeljak


Nakon šturih informacija iz tvrtke IVKOM-a, u kojoj nisu željeli komentirati nastalu situaciju, o problemu s odvozom smeća na području grada Lepoglave oglasio se i Grad Lepoglava. U kratkoj gradskoj obavijesti upućenoj građanima navodi se sljedeće:" Vezano za novi režim odvoza smeća iz domaćinstava na gradskom području, Grad Lepoglava obavještava građane da će u ponedjeljak, 10. rujna biti poznat novi režim i raspored odvoza smeća o čemu će građani biti informirani. Do tada, građane se moli za razumijevanje".

Dakle, u ponedjeljak bi se trebalo znati kad se nastavlja s odvozom smeća i po kojem režimu.

Podsjećamo, s početkom rujna IVKOM je obustavio odvoz smeća s područja grada Lepoglave. Nastavak odvoza IVKOM je uvjetovao time da lepoglavski gradonačelnik prihvati Odluku o novim cijenama odvoza koje je IVKOM predložio Gradu Lepoglavi. Gradonačelnik navedenu Odluku nije prihvatio zbog, kako je pojasnio na 8. sjednici Gradskog vijeća, neslaganja s ponuđenim cijenama i uvjetima odvoza smeća. Budući da do 1. rujna gradonačelnik nije prihvatio navedenu Odluku, IVKOM je obustavio odvoziti smeće.

Građani negoduju jer ih o tome da se obustavlja odvoz smeća nitko nije obavijestio iako se znalo ili se moglo pretpostaviti što će se dogoditi. Dakako, zanima ih i po kojim će se uvjetima odnosno cijenama ubuduće odvoziti otpad s gradskog područja.