Uto23072019

Posljednje izmjene01:43:06 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo OBAVIJEST Opskrba pitkom vodom mještana Višnjice, dolazi vatrogasna cisterna s vodom

Ostale vijesti

OBAVIJEST Opskrba pitkom vodom mještana Višnjice, dolazi vatrogasna cisterna s vodom


Zbog zamućenja vode u vodovodnom sustavu tvrtke IVKOM – VODE na području Višnjice, mještani Višnjice, ali i drugih područja koji se vodom opskrbljuju iz navedenog sustava, ostali su prije nekoliko dana bez pitke vode.
Gradske službe Grada Lepoglave, koje su informaciju o zamućenju vode u vodovodnom sustavu na području Višnjice dobile tek danas (srijeda, 13. lipnja), organizirale su opskrbu pitkom vodom putem vatrogasne cisterne.

Tako će danas (srijeda, 13. lipnja), na trgu pored crkve i vatrogasnog doma u Višnjici biti stacionirana vatrogasna cisterna DVD-a Lepoglave iz koje će se mještani Višnjice moći opskrbiti pitkom vodom. Cisterna će na trgu biti stacionirana nekoliko sati, a prema potrebi vodu će dovoziti i u narednim danima.
Opskrbu pitkom vodom organizirala je i tvrtka IVKOM-VODE putem vlastitih kamiona sa spremnicima za vodu koji obilaze područje Višnjice. O rasporedu obilaska i mogućnostima dovoza vode mještani se mogu informirati kod IVKOM - VODA.