Sri20032019

Posljednje izmjene06:33:47 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo OBAVIJEST Uklanjanje snijega s krovova

Ostale vijesti

OBAVIJEST Uklanjanje snijega s krovova


Komunalno redarstvo Grada Lepoglave pozvalo je vlasnike odnosno korisnike stambenih, poslovnih te drugih zgrada i objekata na pridržavanje mjera propisanih Odlukom o komunalnom redu Grada Lepoglave prema kojoj su sa zgrada i objekata koji se nalaze neposredno uz javnu prometnu površinu, a čija krovišta su kosinom postavljena prema toj površini, dužni osigurati uklanjanje snijega i leda s takvih krovova i to u slučajevima kada postoji opasnost odrona i ugrožavanja sigurnosti prolaza i prometa.

Odluka nalaže i da, bez odgode, na svakom kraju građevine postave letve i slično, dužine tri do četiri metra, s vidljivim i čitkim znakom upozorenja „ Opasnost od odrona snijega i leda“. Nije dozvoljeno uklanjanje takvih prepreka i upozorenje dok traje opasnost te njihovo oštećivanje i premještanje.

Vlasnici vozila se upozoravaju da za vrijeme radova zimske službe maknu vozila s prometnog dijela prometnica kako bi se omogućio nesmetan prolaz vozilima zimske službe, te vozilima hitne, vatrogasne i komunalne službe.