Pet16112018

Posljednje izmjene10:43:02 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo SIGURNOST Policija u Lepoglavi postavila mobilni informacijsko-preventivni centar

Ostale vijesti

SIGURNOST Policija u Lepoglavi postavila mobilni informacijsko-preventivni centar


Ovog mjeseca brojna mjesta Varaždinske županije obilazi policijski kombi kojim se predstavljaju preventivne aktivnosti koje provodi Policijska uprava varaždinska. Riječ je o mobilnom informacijsko-preventivnom centru policije u kojem građani, u neposrednom razgovoru s kontakt policajcima, mogu dobiti savjete i informacije vezane na samozaštitno ponašanje u prevenciji krađa, provala, prijevara i sličnom. Također, građani kontakt policajcima mogu postaviti pitanja vezana uz prometnu sigurnost te obavijestiti policiju o svojim zapažanjima, informacijama i problemima.

Mobilni informacijsko-preventivnom centar Lepoglavu je posjetio 28. studenog. Na parkiralištu poslovnog centra u Lepoglavi građani su tom prigodom mogli dobiti informacije važne za prevenciju kriminaliteta te informirati policajce o pojedinim problemima. U najvećoj su mjeri prisutnost mobilnog informacijsko-preventivnog centra iskoristili kako bi se informirali o svojim "prometnim dosjeima" odnosno o prometnim prekršajima koje su počinili i mogućim kaznama.