Pon25062018

Posljednje izmjene04:20:22 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo NAJAVA Odgođeni Olimpijski festival dječjih vrtića održat će se u petak, 19. svibnja

Ostale vijesti

NAJAVA Odgođeni Olimpijski festival dječjih vrtića održat će se u petak, 19. svibnja


Olimpijski festival dječjih vrtića koji se u Lepoglavi trebao održati 13. svibnja, ali je odgođen zbog najave lošeg vremena njegovo održavanje otkazano, održat će se ovog petka, 19. svibnja, potvrdili su organizatori.

Festival počinje u 17 sati mimohodom svih sudionika i ceremonijalnim otvaranjem s podizanjem zastave HOO-a, paljenjem olimpijske vatre te polaganjem olimpijske prisege. Nakon otvaranja, uslijedit će natjecanja koja će trajati do 18:30 sati kad kreće podjela nagrada i diploma. U 19 sati na programu je svečanost zatvaranja sa spuštanjem olimpijske zastave i gašenjem olimpijske vatre.

Riječ je festivalu koji se u brojnim gradovima i općinama održava u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora. Organizaciji Festival pridružila se i Zajednica sportskih udruga grada Lepoglave tako da će ove godine festival biti organiziran po prvi puta i u Lepoglavi.