Pon25062018

Posljednje izmjene04:20:22 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Melani Dumešić vrtićka je Najmama

Ostale vijesti

DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Melani Dumešić vrtićka je Najmama


I dok se vode političke borbe i pripreme za skorašnje lokalne izbore, u Lepoglavi je održan jedan puno zabavniji, opušteniji, vedriji i veseliji izbor – izbor za najmamu Dječjeg vrtića Lepoglava.

Već tradicionalno, kandidatkinje za osvajanje ove prestižne vrtićke titule imale su pune ruka posla. Naime, za titlu su se trebale izboriti odrađujući postavljene im zadatke. Prvi je bio od ponuđenih materijala izraditi cvijet.

Prema ocjenjivačkom povjerenstvu koje su činili prošlogodišnji Najtata Nenad Rostohar te Dario Tušek, Dražen Picek i Danijel Šumečki, u tome su najuspješnije su bile Valentina Štefičar, Nadica Ribić, Anita Žulić, Antonija Godinić, Željka Kos Barač, Željka Prašnički Gotić, Kristina Hrandek i Melanie Dumešić plasiravši se taku u finale.

Finalni zadatak bio je izraditi lutku krpenjaču. Sve su finaliste zdušno prionule poslu, primile se igle, konca, gumbiju i krpi te su na radost svojih najmlađih radile lutke krpenjače. Ocjenjivačkom povjerenstvu najviše se svidjela lutka koju je izradila Melani Dumešiće te je njoj pripala titula Najmame DC Lepoglava za 2017. godinu.

Kako i priliči, uručena joj je lenta i prigodni pokloni koje su dobile i sve finaliste izbora za Najmamu.

Inače, izbor za Najmamu počeo je kratkim programom vrtićkih mališana.