Pon25062018

Posljednje izmjene04:20:22 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo INICIJATIVA Iz ŽOK Lepoglave pozivaju sve koji mogu i žele, da pomognu kod uređenja odbojkaškog igrališta na pijesku

Ostale vijesti

INICIJATIVA Iz ŽOK Lepoglave pozivaju sve koji mogu i žele, da pomognu kod uređenja odbojkaškog igrališta na pijesku


Želja za uređenjem igrališta za odbojku u pijesku u Lepoglavi polako se pretvara u stvarnost. Naime, Ženski odbojkaški klub Lepoglava pokrenuo je inicijativu i potaknuo zainteresirane na pomoć u realizaciji projekta zahvaljujući kojem će u Lepoglavi biti dostupan još jedan sportski sadržaj. Koristit će ga rekreativci te odbojkašice ŽOK-a Lepoglava, koje će i tijekom ljetnih mjeseci imati priliku češće trenirati odbojku.

Na SRC-u Lepoglava već su, zahvaljujući pomoći obitelji Medved, napravljeni zemljani radovi – priprema i iskop terena. Podršku projektu pružila je i tvrtka TMT koja je donirala materijal za izradu ograde. Slijedi nasipavanje budućeg igrališta i montaža ograde.

- Sljedeća donacija koja nam je potrebna za izgradnju igrališta je cement (15 vreća) i te boja za ogradu. Pozivamo Vas da se uključite s donacijama navedenog materijala kako bi našim žokicama i svim rekreativcima osigurali sportsko ljeto iz snova na novom terenu odbojke na pijesku – poručuju iz ŽOK Lepoglave.