Sub23102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo

Ostale vijesti

POPIS STANOVNIŠTVA Traže se popisivači i kontrolori


Državni zavod za statistiku raspisao je javni poziv za 8 tisuća popisivača i tisuću i sto kontrolora koji će sudjelovati u prvom digitalnom popisu stanovništva u Republici Hrvatskoj.

Opširnije...

SJEĆANJE Odana počast hrvatskom branitelju Marku Ledinščaku


Na 29. godišnjicu pogibije hrvatskog branitelja Marka Ledinščaka iz Lepoglave počast su mu na groblju u Lepoglavi odali članovi njegove obitelji, članovi Udruge branitelji Hrvatske Lepoglava, suborci iz 1. gardijske brigade Tigrovi te ispred Grada Lepoglave gradonačelnik Marijan Škvarić.

Opširnije...

DAN DRŽAVNOSTI Odana počast poginulim braniteljima


Povodom Dana državnosti u Lepoglavi je, kod spomen obilježja na lepoglavskom gradskom groblju, odana počast poginulim hrvatskim braniteljima.

Opširnije...

UDRUGA BRANITELJI HRVATSKE LEPOGLAVA Obilježen Dan Oružanih snaga RH


U Lepoglavi je, u organizaciji Udruge branitelje Hrvatske Lepoglava, 23. svibnja obilježen Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Opširnije...

OBAVIJEST Glazbena škola Varaždin upisuje u predškolske programe i prvi razred osnovne glazbene škole, počeli upisi i u Područni odjel u Lepoglavi


Glazbena škola u Varaždinu počela je upisom polaznika u predškolske programe.
Uz upise koji će se vršiti za prvi razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu, upisi će se vršiti i u područnim odjelima pa tako i u Područnom odjelu u Lepoglavi (u prostoru Osnovne škole A. S. Lepoglava) gdje učenici mogu upisati temeljne predmete - harmonika, klarinet, klavir, rog, trombon, tuba, truba, udaraljke.

Opširnije...

OBAVIJEST Produljen rok za podnošenje zahtjeva za kupnju POS stana


Povjerenstvo za utvrđivanje Liste prvenstva za kupnju stana prema Programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Lepoglave donijelo je odluku kojom se o produljuje rok za podnošenje zahtjeva za kupnju stana utvrđenog Javnim pozivom za utvrđivanje Liste prvenstva za podnošenje zahtjeva za kupnju stana prema Programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Lepoglave.
Temeljem naveden Odluke zahtjevi se mogu podnijeti zaključno s 15. 6. 2021. godine.

LOKALNI IZBORI Inicijativa Mindset Lepoglava objavila prve razgovore s kandidatima za gradonačelnika Grada Lepoglave


Kao što je i najavila, inicijativa građana Mindset Lepoglava, nevezano za izborne kampanje koje provode kandidati za gradonačelnika Grada Lepoglave, pozvala je sve kandidate na snimanje video materijala kojima će predstaviti što, vezano za vlastite izborne programe, nude građanima koji će 16. svibnja 2021. godine imati prigodu izaći na lokalne izbore i birati tko će u narednih četiri godine biti na čelu Grada Lepoglave.

Opširnije...