Uto20022018

Posljednje izmjene11:44:24 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti

Ostale vijesti

LEPOGLAVA NA FILMU Brešan snimao film u Lepoglavi


Ovih je dana završilo snimanje igranog filma "Koja je ovo država!". Dio scena filma, koji će u hrvatska kina stići krajem ove godine, snimano je u Lepoglavi.

Opširnije...

NAJAVA Sudjelujte na sportskom kvizu


U subotu, 3. veljače 2018., s početkom u 19:00 u suradnji s Caffe barom Chipka, Nezavisna udruga mladih organizira tematski quiz night. Bit će to jedan u nizu kvizova koji će se održati tijekom godine.

Opširnije...

NAJAVA HUMANITARNE AKCIJE Pomognite udruzi Ivanečko sunce


Rotary klub Trakošćan i ove će godine manifestaciji “Noć muzeja”, koja će se u dvorcu Trakošćan održati 26. siječnja 2018., dodati humanitarnu notu. Naime, organizirat će humanitarnu akciju “Noć za Sunce” tijekom koje će prikupljati sredstva za pomoć u opremanju prostora za rad udruge Ivanečko sunce. Riječ je o udruzi koja brine za osobe s intelektualnim teškoćama s područja bivše općine Ivanec, prostora na kojem djeluje i Rotary klub Trakošćan.
U okviru humanitarne akcije “Noć za Sunce” članovi Rotary kluba Trakošćan od 18 će sati, u atriju dvorca Trakošćan, prikupljati donacije posjetitelja dvorca koje će za tu prigodu počastiti krafnama, kuhanim vinom i čajem.

Opširnije...

ZAŠTITA I SPAŠAVANJE Obuka za članove stožera Civilne zaštite


Područni ured Varaždin Državne uprave za zaštitu i spašavanje u Lepoglavi je proveo obuku članova Stožera civilne zaštite grada Lepoglave te općina Bednja i Klenovnik. Cilj obuke je bio upoznavanje i osposobljavanje polaznika za sudjelovanje u radu stožera civilne zaštite koji kao operativna snaga civilne zaštite za slučaj katastrofe ili velike nesreće upravlja kriznim događajima na razini lokalne samouprave.

Opširnije...

NAJAVA Pojačana kontrola prometa za vikend


Obzirom na pogoršanje stanja sigurnosti u prometu tijekom 2017. godine na području Republike Hrvatske, kada je u prometu smrtno stradala 331 osoba (povećanje za 8% u odnosu na 2016. godinu) te nezadovoljavajući trend smrtnog stradavanja i u prvim danima 2018. godine, policijski službenici Policijske uprave varaždinske će tijekom narednog vikenda, a poglavito tijekom noći s petka na subotu i sa subote na nedjelju, provoditi pojačane mjere u nadzoru cestovnog prometa.

Opširnije...

POZIV Udruge pozvane da dostave ponude za korištenje prostora u Domu kulture


Tvrtka Turističko kulturno informativni centar uputila je javni poziv udrugama s područja grada Lepoglave da do 30. siječnja 2018. godine podnesu pisane Ponude za besplatno korištenje poslovnog prostora (višenamjenske dvorane 2. kat, tavan) namijenjenog za održavanje raznih kulturnih, glazbenih i sportskih manifestacija.

Opširnije...

TRI KRALJA NA RAVNOJ GORI (FOTO) Lijepo vrijeme na Ravnu goru privuklo velik broj planinara, izletnika i hodočasnika


Blagdan Sveta tri kralja i ove je godine proslavljen pohodom na Ravnu goru i misnim slavljem u tamošnjoj kapeli Sveta tri kralja.

Opširnije...

Potkategorije