Sub21042018

Posljednje izmjene11:12:16 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti

Ostale vijesti

POZIV Besplatna podjela sadnica kestena, lipe i bagrema


Zahvaljujući suradnji Grada Lepoglave i Udruge pčelara "Čmelico" iz Bednje u petak, 20. travnja, od 12 sati, na prostoru Geološkog parka prirode Gaveznica u Lepoglavi, održat će se akcija besplatne podjele sadnica kestena, lipe i bagrema. Podijeljeno će biti oko 800 komada sadnica koje će moći preuzeti svi zainteresirani građani.

Opširnije...

PRIJAVA ŠTETA UZROKOVANIH ODRONOM ZEMLJIŠTA Proglašena elementarna nepogoda - odron zemljišta. Prijava štete za područje grada Lepoglave do 17. travnja.


Za područje gradova Lepoglave, Ivanca, Ludbrega, Novog Marofa i Varaždinskih Toplica te općina Bednje, Cestice, Donje Voće, Gornjeg Kneginca, Ljubešćice, Vinice i Visokog, u kojima je zbog nedavnih velikog količina oborina došlo do odrona zemljišta, župan Varaždinske županije Radimir Čačić donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode - odron zemljišta.

Opširnije...

OBLJETNICA Odana počast poginulom branitelju Josipu Štefancu


Djeca i supruga, suborci, prijatelji, predstavnici braniteljskih udruga – Branitelji Hrvatske Lepoglava, Udruge pripadnika 104. brigade ZNG HV, HVIDR-e Ivanec i UDVDR-a Ivanec te predstavnici Grada Lepoglave odali su na lepoglavskom gradskom groblju počast hrvatskom branitelju Josipu Štefancu.

Opširnije...

NAJAVA Grad Lepoglava priključit će se akciji "Sat za planetu Zemlju" i 24. ožujka na sat vremena ugasiti javnu rasvjetu


Grad Lepoglava i ove će se godine uključiti u svjetsku akciju "Sat za planet Zemlju" te 24. ožujka na sat vremena ugasiti svjetla javne rasvjete u centru Lepoglave. Svjetla će biti ugašena u vremenu od 20.30 do 21.30 sati.
Akciju je s ciljem podizanja svijesti o klimatskim promjenama, prekomjernoj potrošnji zemljinih resursa i ekološkim problemima općenito pokrenula svjetska nevladina organizacija WWF.

NAJAVA Kviz za filmoljupce i serijofile


Filmofili i ljubitelji serija svoje će filmsko znanje i znanje o serijama moći provjeriti na tematskom kvizu „Film i serija“ koji u petak, 23. ožujka, u 19 h u Caffe baru Chipka organiziraju Nezavisna udruga mladih i Caffe bara Chipka.

Opširnije...

DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Bajka na vrtićkom zidu


Mališanima Dječjeg vrtića Lepoglava dolazak u vrtić od nedavno izgleda poput ulaska u bajku. Naime, na jednom od vrtićkih zidova svakog ih jutra dočekuju likovi iz bajki koje je na zidu oslikala umjetnica Anita Husnjak.

Opširnije...

OBILJEŽEN DAN ŽENA Zasebne proslave Dana žena organizirale članice gradskih organizacija SDP-a i HNS-a


Dan žena u gradu Lepoglavi slavio se na dvije zasebne proslave – na proslavi u Lepoglavi koju je organizirao Forum žena SDP-a Lepoglava te na proslavi u Žarovnici koju je organizirala Ženska inicijativa Podružnice HNS-a Lepoglava.

Opširnije...

Potkategorije