Pon03082020

Posljednje izmjene05:32:16 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Ostalo PREDSTAVLJANJE KNJIGE ŠTEFANIJE PALJAK Zaljubljena u ljubav

PREDSTAVLJANJE KNJIGE ŠTEFANIJE PALJAK Zaljubljena u ljubav


U ispunjenoj čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi predstavljena je knjiga "Putevima ljubavi", autorice Štefanije Paljak. Riječ je zbirci pjesama s jednim proznim djelom u kojoj autorica promišlja o ljubavi.

Na samom početku predstavljanja knjige brojne okupljene u čitaonici Gradske knjižnice pozdravila je ravnateljica Gradske knjižnice Ivana Belostenca Karmela Geček zahvalivši se autorici na još jednom književnom djelu kojim je svijet učinila bogatijim, a napisanim stihovima sretnijim.

- Ovo je ispovijest žene koja ispunjena vjerom i ljubavlju otvara dušu, iskreno otkriva najskrivenije. To i nije samo otkrivanje sjećanja to je i ponovno proživljavanje nečeg davnog – rekla je o knjizi "Putevima ljubavi" njena recenzentica prof. Olja Gregur dodajući da je njome autorica poručila da ljubav može sve, da u ljubavi i s ljubavlju nema nepremostivog.

U knjizi autorica čitatelja vodi putevima ljubavi, ali i zastaje da ga upozna sa životom u rodnom Klenovniku.

Tijekom predstavljanja, na domaćem je klenovničkom narječju, pročitano nekoliko pjesama koje se nalaze u knjizi. Pročitala ih je i autorica Štefanija Paljak, a ulomak iz knjige u kojem autorica govori o ljubavi pročitao je autoričin sin Tomislav Paljak.

U glazbenom dijelu programa predstavljanja knjige nastupio je pjevački zbor Adagio.