Ned17012021

Posljednje izmjene10:40:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Ostalo Novi broj Gradskog lista

Novi broj Gradskog lista

gradski-list-n

Četiri mjeseca, točnije od svibnja ove godine pripremao se novi, treći broj Lepoglavskog gradskog lista koji ste proteklih dana mogli pronaći na gotovo svim frekventnim lokacijama diljem Lepoglave. U novome broju Gradskog lista koji je tiskan u 2.000 primjeraka između ostaloga pročitajte kako je prošlo predstavljanje projekta toplinifikacije, jednog od najvećih projekata sjeverne Hrvatske, zašto je važno čistiti svoje parcele, kako je Lepoglava dobila svoje prve "semafore"...

Gradski list van donosi zanimljiv intervju sa dožupanom Varaždinske županije, Milanom Pavlekovićem, a ako vas zanima kako se razvija poduzetnička zona u Lepoglavi, što i kako rade naši šumari, kakav je dojam lepoglavska čipka ostavila zagrepčanima, te kompletan program trinaestog po redu festivala čipke i čipkarstva koji se održava ovog vikenda u Lepoglavi onda je Lepoglavski gradski list prava stvar za vas!

Te i još veliki broj drugih interesantnih članaka, zanimivljivosti i događaja možete pronaći na 16 stranica velikog formata trećeg broja Gradskog lista koji su za vas pripremili Almira Koren, Dražen Hočuršćak i Ljiljana Risek pod uređivačkom palicom Nevenke Kihas - Borovec. Fotografije su za tu priliku ustupili Branko Težak, Mirko Varović, Arhiv OŠ Lepoglava, Bojan Migač, Dominik Vresk, Almira Koren i Dražen Hočurščak.

Novi broj Lepoglavskog gradskog lista možete pronaći u brojnim trgovinama širom Lepoglave, a ukoliko ga baš nema nigdje blizu vas, te ukoliko niste blizu Lepoglave, novi broj možete skinuti i s našeg portala... Jednostavno kliknite ovdje i uživajte.