Sub11072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Završeno 10. jubilarno izdanje Jailhouse festivala

JAILHOUSE FESTIVAL Završeno 10. jubilarno izdanje Jailhouse festivala


Proteklog je vikenda u Lepoglavi završeno 10. izdanje Jailhouse festivala. Završeno je uz glazbu i smijeh odnosno nastupe glazbenika Bob Milana koji je ispunjavao glazbene želje okupljenih u gradskom parku te komičara Vlatka Štampara koji je do suza nasmijao publiku.

Inače, zadnji je dan Jailhouse festivala počeo sportski, turnirom NUM Odbojka 3 na 3 na kojem je snage odmjerilo 10 ekipa među kojima je najuspješnija bila ekipa "Nema predaje" (Jurica Novak, Karlo Novak i Saša Leskovar) iz Međimurja, drugo je mjesto pripalo ekipi "Monster Clock" (Mia Ribić, Martin Anđel, Marko Vrtar) dok je treće mjesto osvojila ekipa "Peruggia" (Leonardo Matuza, Slaven Vuglač, Sara Bratković).

Zadnjeg je dana održan i tradicionalni Quiz night za kojeg se tražilo mjesto više. Od 10 ekipa pravim su se znalcima pokazali Vjekoslav Vuk, Jasna Škiljan, Lana Pavlaković i Dražen Milak iz ekipe "Ovi tu", drugo je mjesto pripalo je ekipi "NCVVO" koju su činili Luka Bračko, Paola Gregur, Daria Gladović i Veronika Žunar, a treće ekipi "Došli na pivu" u sastavu Patrik Zver, Karlo Zagrajski, Alen Šobak i Tin Dubovečak.

Inače, vikend na Jailhouse festival započeo je košarkaškim hakl turnirom NUM Hakl 3 na 3. najdugovječnijom aktivnošću Jailhouse festivala koja je u njegovom programu od samog početka.Sudjelovalo je ukupno 13 jakih ekipa koje su ovaj turnir učinile zanimljivim i izrazito napetim od početka pa sve do finala i utakmice za 3. mjesto. Na kraju su pobjedu u odličnoj utakmici dostojnoj finala odnijeli domaći dečki iz ekipe "Poraz nije opcija" u sastavu Josip Putarek, Vladimir Karpov, Dalibor Husnjak i Dragutin Bajsić. Drugo je mjesto pripalo ekipi "Envy caffe bar" koju su činili Miroslav Mišković, Lino Pustić, Kristijan Šamarija i Igor Jakšić. Da je postojala nagrada za fair play onda bi ona zasigurno pripala ekipi Envy koji su po završetku turnira očistili svoj dio tribine! Treće je mjesto pripalo ekipi "Torakalna kifoza" u sastavu Marko Hanžek, Bero i Dean Herceg.
Publika se uz gledanje sjajnog turnira mogla zabavljati i gađanjem koša s centra igrališta te u natjecanju u tricama. Koš su s centra pogodila čak dva igrača - Leonardo Matuza i Kristijan Friščić koji su na kraju odlučili podijeliti nagradu. Što se trica tiče, konkurenciju je definitivno pomeo s Karlo Zidar pogodivši koš iz svih pet pokušaja.

U subotu je na Jailhouse festivalu zavladalo totalno ludilo. Predgrupe Mind Release te Pepel puh odličnim su nastupima zagrijali pozornicu za ono što je uslijedilo – totalni kaos koji je mnogobrojnoj publici jubilarnog Jailhouse festivala priuštio Krankšvester. Malo je reći da je Jailhouse gorio uz hitove Krankšvestera koji su spektakularnim nastupom dobro prodrmali prisutne.
Nakon koncerata nije se ni pomišljalo na stajanje pa je fešta nastavljena uz DJ Nesha.

Prije koncertnih nastupa, subotnji je program počeo turnirom u Bubble footballu koji je, kao i uvijek, zabavio i do suza nasmijao sudionike i gledatelje.