Pet10072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Objavljen datum održavanja ovogodišnjeg izdanja Jailhouse festivala

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Objavljen datum održavanja ovogodišnjeg izdanja Jailhouse festivala


Pola godine nakon održavanja prošlogodišnjeg izdanja Jailhouse festivala u Lepoglavi, Nezavisna udruga mladih objavila je datum održavanja njegova ovogodišnjeg, inače 10. po redu, jubilarnog izdanja. Festival će se održavati od 14. do 18. kolovoza. Tada će se, ističu organizatori koji poručuju da je još samo pola godine ostalo do novog izdanja Jailhouse festivala, u Lepoglavu vratiti vruće ljetno festivalsko ludilo koje u kolovozu zahvaća grad Lepoglavu.

Povijest ovog festivala mladih Lepoglavčanki i Lepoglavčana kreće 2009. godine kada je Festival nosio naziv magNUM, a aktivnosti su se održavale kroz period od čak mjesec dana. Tri godine kasnije, javlja se ideja za promjenom imidža pa je magNUM postao Jailhouse festival. Promijenio se naziv, promijenio se vizualni identitet, mijenjao se koncept, mijenjali su se ljudi, ali cilj je ostao isti – festival mladih pun zanimljivih aktivnosti, pozitive i lude zabave.

Festival je će, dakle, ove godine proslaviti svoj jubilej. Što očekuje sudionike i posjetitelje Festivala tajnoviti organizatori još ne žele otkriti, ali obećavaju ispunjenje cilja i 10. godinu za redom.