Pon18112019

Posljednje izmjene05:26:29 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije PRIJAVE ZA FAŠNIK Ove će se godine u Lepoglavi održati Dječji fašnik

PRIJAVE ZA FAŠNIK Ove će se godine u Lepoglavi održati Dječji fašnik


I ove će godine centrom Lepoglave prodefilirati maškare. Naime, Turistička zajednica Grada Lepoglave i ove godine u Lepoglavi organizira fašnik. No, ovogodišnje izdanje fašnika drugačije je u odnosu na prijašnje. Naime, ovogodišnji fašnik bit će dječji i na njemu će sudjelovati dječje maskirane skupine pa stoga organizator poziva svu zainteresiranu djecu na sudjelovanje na Dječjem fašniku u Lepoglavi. Sudionicima fašnika te njihovim pratiteljima kao i svima koji će pratiti fašničku povorku i program, organizator najavljuje dobru zabavu te ih poziva da se u što većem broju ovom prigodom okupe u Lepoglavi.

Dječji fašnik u Lepoglavi održat će se 24. veljače (fašnička povorka kreće u 14 sati), dok se prijave za sudjelovanje primaju najkasnije do 15. veljače.

I ove će se godine maškare kretati uobičajenom rutom od parkirališta Doma zdravlja, ulicom Hrvatskih pavlina do terase restorana Ivančica gdje će maskirane grupe izvesti kraći program i biti spaljen Fašnik. Za sve sudionike organizator će osigurati krafne i tople napitke. Održat će se i popratni dječji program.

Prijave za sudjelovanje na Dječjem fašniku u Lepoglavi podnos se na prijavnici koja se može preuzeti na internet stranici Turističke zajednice Grada Lepoglave (lepoglava-info.hr/novosti).
Ispunjena prijavnicu potrebno je poslati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu TZ Grada Lepoglave, Hrvatskih pavlina 7, 42250 Lepoglava.